Roadsafety doesn’t happen by accident

Wij streven met lef, plezier en innovatiekracht naar nul werkgerelateerde verkeersongevallen en we gaan door tot we dat bereikt hebben. Kom jij ons daarbij helpen?

RoadSafetyLAB
RoadSafetyLAB

Het doel

Nul werkgerelateerde
verkeersongevallen per jaar

Road Safety Lab nul verkeersdoden

Schrik niet, maar jaarlijks worden 19.000 ernstige gewonden in het verkeer veroorzaakt door menselijke fouten. Wij – en jij vast ook – vinden dat onacceptabel. Daarom streven we naar nul werkgerelateerde verkeersongevallen per jaar. Klinkt ambitieus, maar als we eens kijken naar het acceptabele aantal binnen jouw bedrijf? Jouw collega’s? Jouw gezin? Exact. Wij streven naar nul werkgerelateerde verkeersongevallen en we gaan door tot we dit bereikt hebben.

De ultieme droom

Met data en expertise voorspellen we rijgedrag. Die kennis nemen we mee in trainingen, coaching en beïnvloeding van bedrijven en individuen om veiliger te rijden. Zo voorspellen én voorkomen we verkeersongevallen en komen we elke dag dichterbij onze ultieme droom: een wereld zonder verkeersongevallen. Dit doen we met onze labels Hello Mobility, VVCR-Prodrive en Prodrive Academy, die ieder hun eigen, unieke focus hebben.

Onze oplossingen zorgen altijd voor

beter rijgedrag en
daardoor lagere kosten en meer verkeersveiligheid

De oplossingen per label

RoadSafetyLAB VVCR Prodrive Oplossing
VVCR Prodrive logo

VVCR-Prodrive heeft meer dan 50 jaar ervaring en biedt bedrijven en organisaties Roadsafety as a Service (RaaS) aan: verkeersveiligheid is namelijk geen eenmalige actie, maar een continu proces. Met RaaS triggeren we medewerkers om bewust veilig deel te nemen aan het verkeer, via fysieke trainingen, digitale content en datagedreven coaching.

RoadSafetyLAB Hello Mobility Oplossing
Hello Mobility

Hello Mobility verlaagt de wagenparkkosten en verhoogt de verkeersveiligheid voor ondernemers in de transport- en logistieksector met fleetmanagement, datagedreven coaching en rijgedragbeïnvloeding.

RoadSafetyLAB Prodrive Academy Oplossing
Prodrive Academy logo

De automotive experience expert en een begrip in de autobranche. Prodrive Academy helpt automerken vooruit door hen te ondersteunen bij het leveren van de perfecte merk- en productbeleving.

11

Open vacatures

Impact maken?
Join our team!

Wij – en onze labels – groeien hard en daarom zoeken we versterking. Bekijk de vacatures en solliciteer als je de drive, het enthousiasme en de competenties bezit om te helpen bij het bereiken van ons doel.

The RoadsafetyLAB
in het kort

Het lab waarin innovatieve en datagedreven oplossingen ontwikkeld worden om mensen permanent veilig en duurzaam rijgedrag aan te leren. Dat is The RoadsafetyLAB in het kort. Onze missie? Het verkeer veiliger en duurzamer maken, met als ultieme droom nul werkgerelateerde verkeersongevallen per jaar.

Road Safety Lab in het kort3

Cultuur

Werken bij
The RoadsafetyLAB

RSL Werken bij RoadsafetyLAB

We groeien hard dus is geen dag hetzelfde bij ons en onze labels. Je bent je eigen baas en tegelijkertijd ondernemer, met alle vrijheden en verantwoordelijkheden die daarbij horen. Er zijn dus geen managers en geen lange meetings, en er is geen bureaucratie. Wel zijn we in hoge mate gedigitaliseerd en geautomatiseerd, zodat jij zo efficiënt en effectief mogelijk kunt werken.

De kernwaarden van
The RoadsafetyLAB

Inspireren

Inspireren

Wij vinden het belangrijk dat je elkaar continu inspireert. Dit geeft je het gevoel dat je waarde toevoegt, wat ontzettend belangrijk is om gelukkig te zijn in je werk! We willen allemaal van waarde zijn voor elkaar, en dat doen we door elkaar te inspireren om beter, slimmer, fijner en efficiënter te werken. Geïnspireerd worden door het management met strategische doelen en door elkaar met operationele oplossingen.

Verbinden

Verbinden

We zorgen ervoor dat je jezelf altijd verbonden blijft voelen met de rest. Het gevoel dat je er niet alleen voor staat, dat je anderen kunt ondersteunen in hun werk, en dat je een team bent, maken je sterk en zelfverzekerd in je werk. Je werkt dan ook altijd samen in een cirkel (team), waarmee je met je eigen cirkel verantwoordelijk bent voor de (emotionele) ondersteuning van elkaar.

Versterken

Versterken

Blijven ontwikkelen en de dingen zelf kunnen. Om zelfsturend te zijn moet je de tools hebben om jezelf sterker te maken in je werk. Zo hebben we 1.000 euro persoonlijk leerbudget, besteden we veel aandacht aan de onboarding en gooien we je niet meteen in het diepe. We begeleiden je ook in het behalen van je persoonlijke en professionele leerdoelen. Tot slot ben je met je cirkel verantwoordelijk voor het versterken van elkaar door feedback te geven: hard op de inhoud en zacht op de persoon.

Join the
roadsafety ride!

Stap in en wijs ons de juiste weg naar nul werkgerelateerde verkeersongevallen.

Road Safety Lab our team

Meet our
amazing team

Ontmoet de teamleden waarmee je samenwerkt om het doel van nul werkgerelateerde verkeersongevallen per jaar te bereiken.