test

Wij streven met lef, plezier en innovatiekracht naar nul werkgerelateerde verkeersongevallen en we gaan door tot we dat bereikt hebben. Kom jij ons daarbij helpen?

RoadSafetyLAB
RoadSafetyLAB

Het doel

Nul werkgerelateerde
verkeersongevallen per jaar

Road Safety Lab nul verkeersdoden
Wist je dat een verkeersongeval doodsoorzaak nummer één is op de werkvloer? Wij – en jij vast ook – vinden dat onacceptabel, en daarom maken wij daar een eind aan. Klinkt ambitieus, maar als we eens kijken naar het aantal acceptabele verkeersongevallen binnen jouw bedrijf? Jouw collega’s? Jouw gezin? Exact. Wij streven naar nul werkgerelateerde verkeersongevallen en we gaan door tot we dit bereikt hebben.

A goal without a plan is just a wish

Technologie en systemen die rij-taken van bestuurders overnemen, zien wij als een enorme kans. Wij zetten die technologie, onze data én roadsafetymarketing in om verkeersgedrag te beïnvloeden van automatisme naar bewust gedrag. Met onze data voorspellen én voorkomen we uiteindelijk verkeersongevallen in het werkverkeer en komen we elke dag dichter bij onze ultieme droom: een wereld zonder werkgerelateerde verkeersongevallen.

Onze oplossingen zorgen altijd voor

beter rijgedrag en
daardoor lagere kosten en meer verkeersveiligheid

Samen met onze klanten, medewerkers en onze aandeelhouder bouwen we hard aan dé oplossing om schade en ongelukken in het verkeer te voorkomen. We werken samen met de grootste namen die net als wij de ambitie hebben om impact te maken en daarom gaat het ons lukken om onze doelen te realiseren. Roadsafety is a businesscase.

De oplossingen per label

RoadSafetyLAB VVCR Prodrive Oplossing
VVCR Prodrive logo

VVCR-Prodrive heeft meer dan 50 jaar ervaring en biedt bedrijven en organisaties Roadsafety as a Service (RaaS) aan: verkeersveiligheid is namelijk geen eenmalige actie, maar een continu proces. Met RaaS triggeren we medewerkers om bewust veilig deel te nemen aan het verkeer, via fysieke trainingen, digitale content en datagedreven coaching.

RoadSafetyLAB Hello Mobility Oplossing
Hello Mobility

Hello Mobility is een datagedreven schadepreventie oplossing die draait op de technologie van gribb. We helpen bedrijven in transport, logistiek, personenvervoer en lastmile delivery met het verbeteren van wagenparkprestaties door inzicht te geven in rijgedrag, dit inzicht in context te plaatsen en te koppelen aan doelgerichte acties. De Hello Mobility app gebruiken bestuurders om nog beter te worden. Wij combineren mens, technologie, data en roadsafetymarketing om onze doelen te bereiken.

RoadSafetyLAB Prodrive Academy Oplossing
Prodrive Academy logo

De automotive experience expert en een begrip in de autobranche. Prodrive Academy helpt automerken vooruit door hen te ondersteunen bij het leveren van de perfecte merk- en productbeleving.

gribb.tech maakt verrijkte rijgedrag data uit voertuigen inzichtelijk en plaats deze in context. Het gribb dashboard geeft aan welke data je in acties kunt omzetten en de gribb app stimuleert, motiveert en informeert berijders nog beter te worden. De technologie van gribb is whitelabel beschikbaar en wordt internationaal gebruikt door verzekeraars, brokers, tussenpersonen en internationale vloten.

16

Open vacatures

Impact maken?
Join our team!

Wij – en onze labels – groeien hard en daarom zoeken we versterking. Bekijk de vacatures en solliciteer als je de drive, het enthousiasme en de competenties bezit om te helpen bij het bereiken van ons doel.

The RoadsafetyLAB
in het kort

Het lab waarin innovatieve en datagedreven oplossingen ontwikkeld worden om mensen permanent veilig en duurzaam rijgedrag aan te leren. Dat is The RoadsafetyLAB in het kort. Onze missie? Het verkeer veiliger en duurzamer maken, met als ultieme droom nul werkgerelateerde verkeersongevallen per jaar.

Road Safety Lab in het kort3

Cultuur

Werken bij
The RoadsafetyLAB

Cultuur - Werken bij The RoadsafetyLAB

We groeien hard dus is geen dag hetzelfde bij ons en onze labels. Je bent je eigen baas en tegelijkertijd ondernemer, met alle vrijheden en verantwoordelijkheden die daarbij horen. Er zijn dus geen managers en geen lange meetings, en er is geen bureaucratie. Wel zijn we in hoge mate gedigitaliseerd en geautomatiseerd, zodat jij zo efficiënt en effectief mogelijk kunt werken.

De kernwaarden van
The RoadsafetyLAB

Inspireren

Inspireren

We willen allemaal van waarde zijn voor elkaars groei, en dat doen we door elkaar dagelijks te inspireren om beter, slimmer, fijner en efficiënter te werken. Goede ideeën worden gedeeld en de deur van de ondernemers staat altijd open voor yessable proposals.

Verbinden

Verbinden

We organiseren veel momenten waarop je je altijd verbonden blijft voelen met de rest. Je werkt dan ook samen in een cirkel (team), waarmee je als team verantwoordelijk bent voor de ondersteuning en support van elkaar.

Versterken

Versterken

Om zelfsturend te zijn, bieden we je de tools en kansen om jezelf sterker te maken in je werk. Die kansen moet je zelf pakken! We besteden veel aandacht aan de onboarding en laten je niet gelijk los maar begeleiden je ook in het behalen van je persoonlijke en professionele leerdoelen.

RoadsafetyLab Winnen

Winnen

We gaan voor goud. Alles wat we doen, doen we vol passie, motivatie en met het doel om te winnen. Een winnaarsmentaliteit ontbreekt nooit bij de perfecte RoadsafetyLAB’er.

Join the
roadsafety ride!

Stap in en wijs ons de juiste weg naar nul werkgerelateerde verkeersongevallen.

Meet our
amazing team

Ontmoet de teamleden waarmee je samenwerkt om het doel van nul werkgerelateerde verkeersongevallen per jaar te bereiken.

Han ArtsHan Arts

Han Arts

CCO

Pomme WoldringhPomme Woldringh

Pomme Woldringh

Back Office Agent

Mauro JonkerMauro Jonker

Mauro Jonker

Planner